Back to Top

Familie Eulderink

Fietstochten

 

HermitageGiant.jpg

 knooppunt

 

Omdat de vakantie die we geboekt hadden niet door is gegaan vanwege het corona-virus (2020) zijn we de zomermaanden maar anders in gaan vullen. De eerste fietstocht bracht ons naar de Oostvaardersplassen en het was die dag aardig weer maar er stond een behoorlijke wind. Op deze wijze is een fietstocht van ruim 35 kilometer op een normale fiets niet echt een ontspannende dag. Bij thuiskomst hadden we dan ook al snel de conclusie getrokken dat de aanschaf van een e-bike iets was waar we een hoop lol aan zouden beleven. Dus zo gezegd zo gedaan. We hebben ons laten informeren over de diverse mogelijkheden en zijn over gegaan tot de aanschaf van een e-bike. En dat is geen verkeerde beslissing geweest als we kijken hoe vaak we er nu op uit trekken om een mooie route te fietsen. Of we zetten zelf een route in elkaar met de knooppuntenplanner of we halen een route van route.nl. Onderstaand een aantal verslagen van routes die we hebben gefietst.

 

Niet alle fietstochten staan hier vermeld. Maar alle routebeschrijvingen, kaarten, knooppunten en GPX bestanden vindt u op onze fietswebsite.

 

Klik hier om te zien welke tochten we hebben gemaakt met routebeschrijving, GPX bestand en kaart, maar ook het knooppuntenlabel ontbreekt hier niet.

 

 

2024  Maasduinen-Beestenveld-Rhenen 

2023  Groesbeek-Maashorst-Postbank 

2022  Uden en de Bommelerwaard

2021  Gooise Heide

2021  Son en Breugel

2021  Gaasterland (Friesland)
2021  Vijlen (Zuid Limburg)

2021  Biesbosch - Loonse en drunense Duinen

2021  Montferland

2020  Het wapen van Delden

2020  Rondje Goois Natuurreservaat

2020  Utrechtse Heuvelrug

2018  Dagtochtje Groet  (Schoorlse duinen)

2017  Eext (Drenthe)

2016  De Waddeneilanden